FÉNIX DIRECTO contra el frau

FÉNIX DIRECTO es pren molt seriosament la protecció del consumidor i la lluita contra el frau. Per això vam alertar al nostre Web de l'existència de diversos intents de frau i estafa per part de terceres persones que, malintencionadament i utilitzant sense autorització i de forma fraudulenta el nom i la marca de FÉNIX DIRECTO, tenen la intenció d'enganyar el destinatari amb diferents arguments.

Hi ha diferents tipus de frau i d'estafa, que inclouen, a títol enunciatiu, el cobrament de loteries enganyoses, oportunitats laborals falses i ofertes fraudulentes per obtenir importants beneficis sense cap risc aparent, entre d'altres. Per a això per tal d'aconseguir enganyar el destinatari s'utilitzen comunicacions i documents falsos encara que puguin semblar reals. La millor protecció contra el frau és mantenir-se informat i ser escèptic davant de les ofertes no sol·licitades. 

En cas que rebeu una d'aquestes comunicacions, si us plau, poseu-vos en contacte amb aquesta entitat i no faciliteu cap dada al remitent. 

Aquesta pàgina conté els exemples més recents d'intents de frau i estafa que s'utilitzen de manera malintencionada en nom de FÉNIX DIRECTO, així com informació addicional que considerem de la vostra utilitat, per al vostre coneixement. Us recomanem que reviseu aquesta pàgina de manera freqüent per estar al corrent de la informació més recent que tinguem sobre aquestes situacions presumptament fraudulentes.

Fénix Directo alertes de fraus comunicacions falses