500 assegurances Fénix informació

Fénix Directo

El nostre objectiu és proporcionar als nostres clients una manera de gestionar les seves assegurances ràpida, senzilla i sense necessitat de desplaçaments. Estem especialitzats en la gestió d'assegurances a través del telèfon o Internet, de manera àgil i personalitzada. Això ens permet mantenir uns preus molt competitius i oferir la comoditat de formalitzar les pòlisses amb cobertura immediata i sense moure-us de casa.

Ens avalen el prestigi i la solvència del grup assegurador Allianz, líder a Europa. Des de la seva creació, Fénix Directo és una de les companyies de referència en el sector de les assegurances en línia i per telèfon d'Espanya.

Oferim bons preus, assegurances a mida, comoditat, professionalitat, eficiència i qualitat.

Si encara no sou client de Fénix Directo, no espereu més. Calculeu en línia i sense compromís el preu de la vostra assegurança i descobriu vosaltres mateixos les prestacions i avantatges que a Fénix Directo posem a la vostra disposició.

Volem seguir superant-nos i millorar dia a dia. I per a això comptem amb la vostra opinió. A través del nostre correu electrònic recollim els vostres suggeriments i comentaris.

Gràcies per compartir amb nosaltres les vostres opinions.