Preguntes freqüents sobre els números corporatius 902

 

 

#1 En què consisteixen els números 902?  Tècnicament, és un número de telèfon corporatiu. Els números 902 són serveis telefònics avançats de veu, suportats sobre una infraestructura de xarxa telefònica intel?ligent. Aquests serveis ofereixen la possibilitat de controlar l'encaminament de les trucades i la determinació de la seva destinació final en funció de múltiples variables, per a la millora del servei als clients.
Són coneguts com a números universals perquè no canvien encara que l'empresa canviï de domicili o gestioni les trucades des de diferents ubicacions. Ofereixen un número identificatiu únic, molt còmode i fàcil de recordar, independentment de la localització geogràfica.

#2 Quin és el cost de la trucada telefònica al 902?  Les trucades a un 902 solen ser més barates que una trucada interprovincial i, generalment, es pot parlar des de qualsevol lloc del país per menys del que costa trucar a una altra província. En general, per trucar a una empresa, sol ser més econòmic utilitzar el 902 que marcar el número geogràfic. Si voleu saber la tarifa exacta, poseu-vos en contacte amb el vostre operador de telefonia.

#3 Es pot trucar a un 902 des del mòbil?  Si, encara que sol ser més econòmic fer-ho des d'un telèfon fix.

#4 He de trucar necessàriament al 902, encara que tingui tarifa plana?  Si teniu contractada una "Tarifa plana" amb la vostra companyia telefònica per a les trucades nacionals, també ens podeu trucar, sense cost addicional, als telèfons de contacte indicats a la nostra pàgina Web per a trucades amb "Tarifa plana". Així podreu contactar amb nosaltres sense cap cost afegit. 

#5 Puc trucar als 902 des d'altres països?  Es pot accedir als 902 des d'alguns països com a numeració regular d'Espanya. En aquests casos, als usuaris que truquen se'ls solen aplicar al país d'origen les mateixes tarifes establertes per a les trucades dirigides a la resta de numeracions regulars d'Espanya. 

I recordeu, també estem a la vostra disposició les 24 hores del dia a través d'Internet, al nostre Web www.fenixdirecto.com.