Assegurances Fénix Directo Opinions

Opinions sobre FÉNIX DIRECTO

Les opinions dels nostres clients sobre FÉNIX DIRECTO, així com les seves opinions sobre el servei rebut i els nostres productes són molt importants.

A Fénix Directo treballem amb l'objectiu de donar el millor servei als nostres clients, ser més eficaços cada dia i estar al seu costat quan ens necessiten. Saber l'opinió dels nostres clients és una eina clau per satisfer i superar les seves expectatives.


Diàriament atenem a moltes persones. En aquesta pàgina podeu veure opinions reals de clients de Fénix Directo rebudes a través de les nostres enquestes de satisfacció i els nostres processos de control de qualitat:

#1  "Com a client em sento molt satisfet de ser de Fénix Directo. Em sento segur i protegit. Gràcies pel treball i professionalitat que m'ofereix aquesta gran companyia. Moltes felicitats."

#2  "Davant d'altres companyies asseguradores, l'amabilitat i professionalitat del personal d'atenció telefònica és un aspecte que cal destacar. La imatge que donen de l'empresa és extraordinària. Enhorabona."

#3  "Em vaig quedar molt sorpresa, i molt positivament, de la immillorable atenció telefònica que vaig rebre. Feia temps que no trobava una persona tan ràpida, eficaç. Les meves felicitacions al seu servei d'atenció telefònica. Salutacions."

#4  "Molt professionals, em sento reconegut com a client d'un cotxe i d'una moto. Econòmic, eficients. No hi trobo res de negatiu. Salutacions". 

#5  "De totes les companyies que conec és la més eficaç i on millor m'han atès" 

#6  "Com n'és d'econòmic el servei prestat. L'amabilitat rebuda en contractar el servei. La rapidesa i eficàcia de tot el procés"

#7  "Negatiu: No haver-los descobert abans"

#8  "La relació qualitat-preu, a més de la satisfacció global en tot. De fet, l'he recomanat a diversos amics, i ells també n'han quedat satisfets."

#9  "Estic molt contenta amb el servei de Fénix Directo, ja que és ràpid, còmode (per telèfon), eficaç, amb un personal agradable, amable i competent. Espero que segueixin així perquè aquí hi tenen un client per a molts anys" 

#10 ""Sóc nou a la seva companyia. De moment no puc opinar sobre millorar tràmits, però de moment han estat ràpids, i la persona que em va atendre per telèfon ho va fer d'una manera exquisida. Desitjo que segueixin així."

#11 "Ja he estat abans amb aquesta companyia i per això torno, perquè m'agrada."

#12 "Positiu: preu, rapidesa i cobertures de la pòlissa. Negatiu: de moment res."

#13 "Sempre m'han atès molt bé. Gràcies."

#14 "Molt bo. Estic molt satisfet amb l'assegurança i amb la gent que em va atendre. Molt amables. Gràcies."

#15 "Tot positiu. La recomanaré als amics i coneguts, així com a la família."

#16 "Tinc una altra assegurança amb vosaltres. Tot molt còmode i molt senzill. Gràcies."

#17 "Fins ara estic molt satisfeta per aquesta assegurança de Fénix Directo, i espero seguir molt contenta. Sou molt bona gent i a més econòmics. Salutacions."

#18 "La veritat és que fins al dia d'avui tot va bé. No tinc cap problema amb la seva companyia"

#19 "El servei ha estat molt bo per a mi i la meva família. Espero que segueixin així i posaré el cotxe del meu marit també en aquesta assegurança. Estic molt contenta amb vostès, moltes gràcies."

#20 "El servei que hem tingut fins ara està molt bé, estem contents."

#21 "La claredat i transparència del procés de contractació ha estat molt satisfactòri."

#22 "Amabilitat i bona atenció personal."

#23 "Totes les meves assegurances estan a Fénix Directo i estic molt satisfet. Gràcies."

En aquesta pàgina hi podeu veure opinions reals de clients de Fénix Directo rebudes a través de les nostres enquestes de satisfacció i dels nostres processos de control de qualitat.

 

També us pot interessar