510 assegurances Fénix qui som

Qui som

FÉNIX DIRECTO Compañía de Seguros y Reaseguros S.A.

Una companyia del Grup ALLIANZ

c/ Ramírez de Arellano, 35 -28043- Madrid.

Correu electrònic: fenixdirecto@fenixdirecto.com

Telèfon 902 444 444
Fax 902 272 272
NIF: A-80029150.
RM Madrid, tom 1.060, foli 41, full M-20366; Inscripció 1a.

Clau Direcció Gral. d'Assegurances (DGSFP): C0706

 

Fénix Directo és una companyia d' Allianz Group, un dels proveïdors més grans de serveis financers a nivell mundial, amb més de 78 milions de clients en més de 70 països, que combina la seva força financera i abast global amb l'experiència local.

Fénix Directo és una entitat adherida a la "Guia del Bon Govern de les Entitats Asseguradores", elaborada per UNESPA, i adopta un compromís de transparència a favor dels seus assegurats, accionistes i societat en general.

La nostra especialitat és la gestió d'assegurances i la prestació deserveis a través del telèfon i Internet. Som una companyia d'assegurances que proporciona als seus clients la màxima facilitat, comoditat i qualitat de servei.

A través del nostre Web o del telèfon 902 44 44 44 podeu fer tots els tràmits relacionats amb la vostra assegurança. Sense moure-us de casa, podeu conèixer tots els nostres productes, formalitzar les pòlisses amb cobertura immediata, declarar comunicats d'accident, fer canvis en les pòlisses, etc.

Tenim una gamma àmplia i completa d'assegurances. Dissenyada perquè pugueu triar el nivell de cobertures i preus que millor s'adapti a les vostres necessitats.

Comproveu sense compromís com les assegurances de Fénix Directo són realment interessants, tant en preu com en cobertures, sense oblidar la qualitat i seguretat que aporta estar en una companyia com Fénix Directo.